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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  14/09/2021
Data da última atualização:  07/12/2021
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  NUCCI, A. DA S.; NICIURA, S. C. M.; FELIPELLI, G.; OKINO, C. H.; MALAGO JUNIOR, W.
Afiliação:  ALESSANDRA DA SILVA NUCCI, UNICEP; SIMONE CRISTINA MEO NICIURA, CPPSE; GUSTAVO FELIPPELLI, FAPESP; CINTIA HIROMI OKINO, CPPSE; WILSON MALAGO JUNIOR, CPPSE.
Título:  Genotipagem por PCR de deleção no éxon 11 do gene mptl-1 associada à resistência ao monepantel em Haemonchus contortus.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA SÃO CARLOS, 13., 2021, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Instrumentação, 2021.
Páginas:  p.23.
Série:  (Embrapa Pecuária Sudeste. Documentos, 140).
ISSN:  1980-6841
Idioma:  Português
Conteúdo:  As infecções por nematoides gastrointestinais, principalmente as causadas por Haemonchus contortus, são responsáveis por grandes perdas econômicas na produção ovina devido ao parasitismo e à resistência antihelmíntica.
Palavras-Chave:  Nematoides gastrintestinais; PAGE; QPCR.
Thesagro:  Polimorfismo; Resistência.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225954/1/GenotipagemPCRDelecao.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPPSE25406 - 1UPCRA - DDPROCI-2021.00118NUC2021.00137
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  07/04/2004
Data da última atualização:  27/07/2007
Autoria:  BORDIGNON, J. R.; NAKAHARA, K.; YOSHIHASHI, T.; NIKKUNI, S.
Título:  Changes in quality factors during lactic acid fermentation of soybean milk.
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  In: WORLD SOYBEAN RESEARCH CONFERENCE, 7.; INTERNATIONAL SOYBEAN PROCESSING AND UTILIZATION CONFERENCE, 4.; CONGRESSO BRASILEIRO DE SOJA, 3., 2004, Foz do Iguassu. Abstracts of contributed papers and posters. Londrina: Embrapa Soybean, 2004.
Páginas:  p. 269.
Série:  (Embrapa Soja. Documentos, 228).
Idioma:  Inglês
Notas:  Editado por Flávio Moscardi, Clara Beatriz Hoffmann-Campo, Odilon Ferreira Saraiva, Paulo Roberto Galerani, Francisco Carlos Krzyzanowski, Mercedes Concordia Carrão-Panizzi.
Conteúdo:  In the last few years interest in the benefits of soybean in the prevention and control of chronic diseases has increased all over the world and many of its constituents has been demonstrated to have, either positive or negative, effects on human nutrition and health. Among them, the isoflavones have been reported to have a strong effect in controlling the cholesterol concentration in the human blood, the calcium concentration in bones and the development of some times of cancer. The soybean isoflavones found in the soybean are in the glycoside form, which are not as easily absorbed as their aglycosidic forms. Other soybean compounds of interest are the oligossacharides raffinose and stachyose, that can not be digested or absorbed, causing gas formation in the intestine as a consequence of their fermentation by the intestinal microorganisms. Soybean milk fermentation has been used to improve soybean taste and, thereafter, soybean consumption but little attention has been given to the changes in the concentration of these compounds during the fermentation process. The objective of this experiment was to determine the capacity of 15 different lactic acid bacteria to hydrolyze isoflavones to their aglycosidic form as well as their capacity to use oligossacharides as an energy source. The parameters evaluated were: microorganism growth, pH lowering capacity, lactic acid formation, sugar consumption, isoflavone hydrolysis capacity and total viable cells after 15 days of storage a... Mostrar Tudo
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO23763 - 1UMTPL - --RF 633.34072W927a
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